Om meg

 

idabaliElsket å skape, så jeg tok bachelor i medieproduksjon. Elsket å skrive, så jeg hoppet av journaliststudiet etter et år for å jobbe fulltid som journalist. Elsket å analysere, så jeg ble Social Media Manager og senere markedsfører i alle digitale kanaler. Elsket å formidle og inspirere, så jeg startet min egen blogg om kosthold på si, og ga ut en bok.

Jeg elsker fortsatt alle disse tingene, og ble min egen sjef i 2019. Jeg er en markedsfører med en tekstforfatters hjerte.

Jeg brenner for å formidle en merkevares historie og budskap, og hjelper gjerne din bedrift med å nå ut til riktig målgruppe. Ta kontakt på e-post nyborgida@gmail.com for en uforpliktende prat!

Ps. Mange av tekstene på denne bloggen er fra da jeg var en ung student med enormt uttrykksbehov. Jeg tenkte det var artig å beholde dem.

Reklame

7 kommentarer om “Om meg

 1. Hei, Ida jeg er en elev som studerer media på F21 skole, oslo. Vi har fått en oppgave om å intervjue en person som har en yrke innen media bransjen og jeg lurte på om du la meg intervjue deg via email.. adressen min er winnefride@hotmail.com kontakt meg om du er interesert. 🙂

 2. Hei😊 Har noen spørsmål ang Kombucha . Sliter med grums i flaskene etter å ha tilsatt frukt. Hvordan gjør du dette? Bruker du frosne eller friske bær og frukt? Mvh Hege

  1. Hei! Jeg bruker ferske råvarer, ja. Det gjør ikke noe med litt grums, synes jeg, men det går fint an å sile av før du setter i kjøleskapet.

 3. Hei. Jeg lurer på om du har en scoopy å dele bort? Skulle gjerne prøvd å lagd.
  I såfall er min adr: Ann Helen Rudi Haugen
  Tufto 3632 Uvdal.

 4. Hei

  Har lyst å skrive bok, men kan ikke skrive selv. Ser du har skrevet bok. Er dette noe du kan hjelpe med?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s