Jeg lager alt!

To uker siden jeg oppdaterte, wow! Det gikk fort. Men jeg har en unnskyldning; jeg har vært superopptatt med…viktige ting.

Som 3D! Nå har jeg endelig levert den første oppgaven i dette emnet, etter mye strev og utforskning. Jeg krysser bare fingrene for at jeg får vurdering som fortjent. Det ble en del timer på skolen den siste uka, for å si det slik.

Og for de som lurte, slik ble resultatet:

3D-hus

Dessuten har jeg holdt på med å redigere en film om universell utforming, i samarbeid med praksisbedriften. Et veldig interessant tema, som det burde være mer fokus på i alle bransjer. Det er viktig at alle får delta i samfunnet på like vilkår.

Jeg får mer og mer lyst til å bli en god klipper, og satse på en karriere i media likevel. Det er jo så gøy å sitte i Final Cut og leke med klipp og effekter! Samtidig synes jeg 3D-faget er spennende, men er usikker på om det er noe jeg kan drive med lenge uten å bli drittlei. Men som skoleemne synes jeg det er flott.

Jeg har også begynt å planlegge musikkvideo i fordypningsfaget. Låta blir skikkelig bra, og vi har vært hos en musikkprodusent som umiddelbart fattet interesse for prosjektet. Moro! Jeg har lyst til å lage en kul, men enkel video som ikke nødvendigvis følger innholdet i teksten. Egentlig kunne jeg tenke meg en litt «kornete» svart hvitt-video med klipp fra studioarbeidet og ikke noe mer. Kanskje.

Hva tror dere? Noen tips til hva slags video som passer til en urban låt med en artist som synger og spiller gitar?

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s