Ida the producer

Yeah, jeg har fått mitt eget prosjekt i praksisen! Det vil si, jeg skal gjøre alt selv og det skal bli et par filmer ut av det. Skummelt – og moro! Deadlinen er i morgen, så jeg har virkelig noe å henge fingrene i når jeg kommer til Lillehammer. Jeg er der bare tirsdager og torsdager, så jeg har hatt én dag alt. Jeg har filmet og klippet, men det som tar lengst tid gjenstår ennå. Effekter og ikke minst rendring. Videoproduksjon er latterlig mye venting. Og jeg skal være ferdig innen jeg drar hjem igjen i morgen. Lykke til, sier jeg bare. Det blir en lang dag, det er helt sikkert. Men jeg er kjempegira – og stolt! – dette betyr jo at bedriften stoler på meg og tror jeg vil gjøre en god jobb. Det er bare snakk om to små filmer som vil bli brukt i et studium på HiL, men bedriften har jo et rykte som må bevares. Jeg krysser fingrene for at alt går glatt i morgen.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s