Total makeover

I’m trapped. Jeg trodde det var lurt å begrense seg til ett tema når jeg skulle starte blogg, og det er nok sant. Men jeg får flere og flere idéer om innlegg som ikke har noe med denne bloggen å gjøre, og færre og færre om det den faktisk skal handle om.

Så! Det er dags for en aldri så liten makeover. Jeg skal fokusere mer på meg selv og hva jeg driver med, ellers kommer jeg aldri til å kunne holde denne bloggen gående. Jeg tipper jeg legger ut fotografier jeg har tatt, skriver om det jeg gjør innen video, foto, fjasing og sånne ting. OK?

Allright!

Reklame

En kommentar om “Total makeover

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s