Et godt sted å lære

Nå har jeg vært i praksis to dager i uken i to uker, og jammen er det moro allerede!

Jeg skal ærlig innrømme at jeg føler meg som en idiot mange ganger, fordi jeg som regel må svare nei på spørsmål om jeg har lært ting. Men det gjør ingenting, virker det som, for på den lille tiden jeg har vært der har jeg lært masse. Og man skulle kanskje tro at de som jobber der ville være opptatt av egne ting og ikke ha tid til meg, men det er ikke tilfellet. Tvert imot er de ivrige etter å vise meg hvordan de gjør ting og hvordan ting fungerer. Jeg tror ikke jeg kunne valgt en bedre praksisplass.

Hittil har jeg vært med på å rigge før filming i studio samt lært litt bruk av HD-kamera, og ikke minst har jeg fått prøve meg i Adobe After Effects, som jeg aldri hadde brukt før. Dessuten har jeg fått klippet litt, som er den delen jeg liker aller best med prosessen. Postproduksjon har alltid vært mer interessant for meg enn selve filmingen. Og når jeg nå har fått leke i After Effects, som er som Photoshop for video, er jeg i himmelen.

Utover høsten har jeg blitt lovet å være med på flere prosjekter, og jeg gleder meg. Usikkerheten jeg følte før semesteret kom i gang er så og si borte, og jeg har fått igjen ”gløden”. Jeg merker at jeg koser meg når jeg er på Lillehammer, det er noe helt annet å drive med video i en ordentlig bedrift enn å gjøre det på skolen. Misforstå meg rett, på skolen har vi flott utstyr og mulighet til å utfolde oss mye, men det er noe med at dette er på ordentlig. Dette er slik det faktisk fungerer i arbeidslivet.

Den gode følelsen jeg får når jeg får drive med video gjør at jeg har lyst til å lære meg mer og bli flink. Jeg er motivert igjen. Hurra!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s