Utfordringen

Jeg skal begynne å blogge. Det er min utfordring til meg selv.

Jeg liker å skrive, og har da også hatt gode muligheter til å gjøre det gjennom mine snart 15 år med skolegang. Likevel blir det noe annet å skulle skrive noe helt fritt, uten gitte rammer. Å bruke fritiden på å skrive artikler som enten kan bli lest av mange eller av absolutt ingen er også nytt for meg.

Hva er egentlig poenget med denne bloggtrenden? Hva får man ut av den? Jeg ser jo at en del bloggere er svært talentfulle skribenter, og jeg får nesten prestasjonsangst. Hvis jeg ikke kan skrive noe fornuftig om krig og fred og religion og politikk og sånn, hva skal jeg skrive om som får folk til å lese? Jeg har heller ikke lyst til å bli en av hundretusen motebloggere, selv om jeg for all del har mine meninger innenfor sjangeren.

Jeg ser for meg at min blogg blir noe jeg gjør ut fra et eget behov for å skrive ned tanker om forskjellige emner som tar opp plass i livet mitt. Så kan folk lese hvis de vil, jeg er garantert ikke alene om å ha disse tankene.

Så hva vil jeg skrive om? Jeg er først og fremst student, og det okkuperer 80 prosent, om ikke mer, av min tid. Det å være student er et stort tema i seg selv, det er noe helt eget ved livssituasjonen som sikkert kan fylle mange timers lesning bare jeg får skrevet det ned.

Medieproduksjon er retningen jeg har valgt å gå i denne omgang, og det virker logisk å skrive om erfaringer fra studiet. Det kan virke som om mine tanker retter seg mot utdanning, karriere, valg man tar og veien til det å bli noe. Så nå er det bare å få det nedskrevet.

Note to self: Lykke til.

Reklame

2 kommentarer om “Utfordringen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s